СПОРТИВНІ РОДИНИ

29 вересня, 18 родин з м.Сміли та Смілянського району, зібралися  на   традиційне спортивне свято «Спортивна родина», серед сімей, які виховують дітей з особливими потребами.

Це свято вже шостий рік проводить в м. Смілі Черкаський центр «Інваспорт» спільно з Смілянським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Змагання проходили у позитивному настрою, зі спортивним азартом, родини показали справжній приклад єднання та взаєморозуміння, волю до перемоги і характер.                   За підсумками змагань   переможцем стала сім’я  Кайтмазових,  друге місце виборола родина Коротичів,   а на третьому – сім’я Безкровних.

Після змагань відбулася церемонія нагородження.

Родини-переможці отримали цінні призи та грамоти.  Також всі учасники отримали подарунки від Черкаського відділення НОК України та спонсорів – депутата Верховної ради України С.Я. Рудика,   директора кондитерської фабрики «Меркурій» Є.В.Тарана, голови Всеукраїнської організації інвалідів «За рівні можливості» Смілянської міжрайонної спілки інвалідів  А.Василенко.

фото 2 спортивна родинаФото 12 спортивна родина

фото спортивна родинаФото 3 Кайтмазови

 

 

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *