Благодійна Масляна

У Смілі 29 лютого пройшла вже традиційна Благодійна Масляна, яка зібрала громади з усієї  Черкаської області. У фестивалі млинців, який проходив під час святкувань, взяли участь 7ОТГ – Березняківська і Тернівська зі Смілянського району, Зорівська із Золотоніщини, Карашинська із Корсунь-Шевченківського, Леськівська із Черкаського, Матусівська зі Шполянського району  та Чигиринська ОТГ.

Масляна – це не тільки святкові проводи зими і зустріч весни, це ще й чергова нагода допомогти тим людям, які найбільше потребують нашої уваги і підтримки. Тому шостий рік поспіль, проводячи такі заходи, команда Сергія Рудика не забуває і про благодійність.

изображение_viber_2020-04-22_21-40-21

Усі зібрані кошти спрямовано на допомогу  маленькій мешканці міста Сміла- Астаховій Вікторії.

Після закінчення  свята, завдяки небайдужості учасників заходу, вдалося зібрати  у скриньки 27131грн. Зібрану суму благодійний фонд Сергія Рудика подвоїв., і 4 березня 2020 року з рахунку Фонду було відправлено суму в розмірі 27131грн. на картку матері дівчинки.

Загальна сума зібраних коштів на лікування хворої Вікторії сягнула понад 104 тис. гр.  Добро завжди  повертається  добром, – зазначив організатор  акції народний депутат України СергійРудик.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *