День захисту дітей

В день захисту дітей Благодійний Фонд Рудика С.Я завітав у дитячий будинок сімейного типу. Родина Таланенко Юрія та Наталії понад 10 років виховують дітей. Наразі, вони піклуються про  8 хлопчиків , віком від 10 до 16 років. В сімї відчувається родинний затишок, повага, та любов до дітей. У подарунок на день захисту дітей,  хлопці отримали гарні вишиванки.IMG_8162IMG_8169

 

 

 

 

Вже другий рік поспіль, Благодійний Фонд завітав на свято у Центр соціальної реабілітаціі дітей-інвалідів «Барвінок» у місті Сміла. Цей заклад опікується дітками з вадами центрально-нервової системи та розладами психіки. Ці діти потребують подвійного захисту та додаткової турботи. Фонд привітав дітей подарунками, які принесуть користь в розвитку координації, мислення та мови. Потішили дітей олівцями, фарбами, альбомами, наборами для творчості, розмальовками.

IMG_8163IMG_8168IMG_8170

IMG_8160 Не забувайте про те, що ми завжди можемо допомогати! Просто подарувати своє тепло дітям, які цього потребують! Робіть добро і отримуйте його.Також, зі святом привітали дітей загиблого воїна АТО, Євгена Войцехівського. Бо чужих дітей не буває.

Метою зустрічі Благодійного Фонду було якомога більше дати дітям, любові, тепла, щоб завжди на личках дітей була радісна посмішка і лунав веселий дитячий сміх.

IMG_8164IMG_8166

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *