БЛАГОДАТНИЙ ВОГОНЬ

Напередодні одного з найбільших християнських свят – Великодня, народний депутат України Сергій Рудик спільно з своєю командою та небайдужими активістами, в рамках ініційованої ним акції «Підтримай ближнього» передали інвалідам І-ІІ категорій, учасникам АТО та учасникам бойових дій, інвалідам війни, малозабезпеченим родинам Великодні Паски. А вже у Великодню ніч, традиційно, Сергій Ярославович особисто передав українським церквам, які знаходять в межах 198 виборчого округу Благодатний вогонь, який зійшов у храмі Гробу Господнього в Єрусалимі. О 20-й годині вогонь прибув до Міжнародного аеропорту «Бориспіль», а вже о 23:45 він був Свято-Троїцькому кафедральному соборі в Черкасах. З опівночі і до самого ранку, народний обранець передав вогонь в 11 парафій: у Худяки, Леськи, Червону Слободу, Дубіївку та Вергуни Черкаського району, Смілу та Пастирське Смілянського району, а також Кам’янку та Михайлівку, що на Кам’янщині.

«Христос Воскрес, — звертаємося ми в цей день до будь-якого християнина, який йде нам на зустріч! Воістину Воскрес, — чуємо у відповідь! А Благодатний вогонь – всім нам оберіг від злого ока й запорука духовних звершень на увесь рік!

Нехай у ці святкові дні збуваються всі Ваші мрії, а у Ваших родинах панує мир, радість і злагода!» — побажав Сергій Рудик.

 

30415673_2040296902886957_6639845888577503232_n

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *