СПОРТИВНО-РОЗВАЖАЛЬНЕ СВЯТО «СТАРТИ НАДІЙ

Старти надій 15.06.2017

15 червня для учнів 6 – 8 класів шкіл залізничного мікрорайону, які відпочивають в пришкільних таборах відпочинку, під патронатом народного депутата України Сергія Рудика, відбулося традиційне спортивно- розважальне свято «Старти надій». Ці змагання, п’яті за ліком, зібрали школярів загальноосвітніх шкіл № 10, 13, 15 та школи-інтернату № 2. Під звуки спортивного маршу та оплески юних глядачів  учасників вийшли та вишикувалися на смарагдовому майданчику. Зі словами привітання до них звернулися народний депутат України Сергій Рудик, начальник Шевченківської дирекції залізничних перевезень М.І. Малинка, голова територіальної профспілкової організації В.Г. Мотузенко.

Цікава, насичена програма до якої увійшли естафети, конкурсні вправи як для учасників, так і для їхніх друзів, подарувала масу приємних емоцій, миттєвості насичені спортивним азартом, які запам’ятовуються надовго.

Найбільше переможних балів здобула команда хлопчиків і дівчаток ЗОШ № 10, яка і отримала іменний перехідний кубок з рук народного депутата та ігрові призи.

Друге та третє почесні місця вибороли учні ЗОШ № 15 та ЗОШ № 13, яких теж нагороджено призами. На урочистому закритті змагань народний депутат України Сергій Ярославович Рудик побажав учасникам усіляких людських гараздів та пообіцяв і на майбутнє здійснювати підтримку в проведенні традиційного спортивного дитячого свята.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *